Vilken dag

I går kväll fick jag äntligen en stor kartong hem till mig med PFAFFs nya sy och brodérmaskin Creative 1.5! Det har varit en och annan försening och jag har väntat länge men nu kom den. Sedan tidigare hade jag bokat in min mamma som barnvakt för yngsta dottern så jag kunde spendera min lediga dag med att ta en utflykt till Skroten i Kinna. För er som inte känner till detta ställe så är det en tygaffär med bra priser, mycket trevlig personal och otroligt utbud. Hittar du inte nåt tyg där som faller dig i smaken så ska du nog inte ha nåt tyg😃

Var och varannan tygrulle skrek till mig att de ville bli klänningar, mössor, koftor och annat snyggt så min kasse var tung när jag gick ut i solskenet. Här ser ni min skörd. Härliga höstfärger.

  
När jag kom hem skyndade jag mig att packa upp symaskinen och koppla in den. Testade lite mönstersömmar vilket är det klassiska man gör när man sätter sig vid en ny maskin. Det kommer ett inlägg senare i kväll vad det blev av tygbiten jag testade på men det bästa än så länge är att det finns en knapp som klipper av tråden automatiskt. Så himla smidigt, det lärde jag mig direkt! Visst blev det fina sömmar?

  

Annonser

2 reaktioner på ”Vilken dag

  1. Underbart! Både tygerna men framför allt maskinen😍💓. Funderar själv på en sån. Var köpte du din? Ingick 5D mjukvaran? Hur verkar den som vanlig hushållsmaskin?

    Gilla

    1. Eftersom jag är PFAFFbloggare har jag inte köpt den utan får möjlighet att prova den ett tag mot att jag bloggar om den. Jag vet inte riktigt vad som ingår😱 har precis bara packat upp den men det är ett USB och någon typ av kod med i lådan så mycket har jag sett. Som vanlig maskin verkar den kanon, som alla PFAFFmaskiner. (Detta är min tredje PFAFF så det säger jag INTE bara för att jag bloggar för dem)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s